Home » Contoh » Contoh Borang Soal Selidik 2020 – Banyak Contoh

Contoh Borang Soal Selidik 2020 – Banyak Contoh

Contoh Borang Soal Selidik 2020 | Borang soal selidik ini selalunya akan digunakan oleh calon PT3 dalam melaksanakan tugasan serta kerja kursus bagi subjek Geografi PT3.

Kebiasaannya, calon perlu menjalankan kajian lapangan mengenai tajuk – tajuk tertentu pada tahun tersebut seperti arahan daripada KPM. Semua borang yang telah dijawab oleh responden seramai 10 hingga 20 orang perlu disertakan bersama – sama tugasan Geografi PT3. Bagi memudahkan calon PT3 tahun ini, akan dikongsikan kepada korang contoh borang soal selidik.

Contoh Borang Soal Selidik Geografi Pt3

Dibawah ini dikongsikan kepada korang contoh borang soal selidik bagi kerja kursus geografi PT3 tetapi korang jangan ikut 100% seperti contoh, sila tukar kepada maklumat korang sendiri seperti nama sekolah, nama tempat dan lain – lain.


 

Contoh 1

contoh borang soal selidik geografi pt3

contoh borang soal selidik geografi pt3 2020

Contoh 2 : Peta Lakar

contoh borang soal selidik peta lakar 1

 

contoh borang soal selidik peta lakar 2

 

Contoh 3 : Kegiatan Ekonomi

contoh borang soal selidik kegiatan ekonomi

contoh borang soal selidik kegiatan ekonomi 2

 

 

Contoh-contoh borang ini boleh diubah dan digunakan untuk Geografi PT3, kajian tinjauan, perniagaan, kegiatan ekonomi, dan pengajian am serta banyak lagi.

Semoga dengan perkongsian Contoh Borang Soal Selidik daripada Portal Malaysia ini akan dapat membantu calon PT3 semasa melaksanakan kerja kursus. Goodluck!

 

Disclaimers – Semua artikel admin share diatas merupakan panduan tutorial dan ringkasan artikel berkaitan dengan “Contoh Borang Soal Selidik 2020 – Banyak Contoh” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua hebahan berpandukan sumber rasmi dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes