Home » Tips/Petua » Cara ‘Transfer Online’ Duit Ke Akaun ASB, Mudah Je!

Cara ‘Transfer Online’ Duit Ke Akaun ASB, Mudah Je!

Selain menyimpan di Tabung Haji, kita juga kerap menyimpan wang di ASB untuk simpanan masa depan anak-anak. Pun begitu adakalanya dek kerana terpaksa ke bank, kita terlambat membuat simpanan setiap bulan.

Sebenarnya tak perlu ke bank pun, ini cara mudah simpan wang di ASB. Hanya buat simpanan di atas talian saja. Jom ikuti langkah demi langkah perkongsian Nurul Ashikin Che Darus ini. Mudah sangat!

Dah daftar semua tu kena downloads APPS ASNB. Cara simpan tu kakkin share gambar kat bawah ni.

Semoga bermanfaat jom saving simpanan masa hadapan. Jangan risau asb ni bila bila masa kita nak guna duit boleh ja bawa keluar tau.

Rugi hampa tak manfaatkan ASB nii dpt duit free free jaa. Skit skit pun takpa janji dapat free dari simpan bawah katil.

Bantuan terkini: Bantuan Keluarga Malaysia BKM

Pertanyaan lanjut lebih tepat contact Amanah Saham Nasional Berhad.

Nak jadi orang pertama yang mohon BANTUAN KERAJAAN?
Join Telegram Rasmi Bantuan Kerajaan

1.Wajib download Apps dulu, baru boleh online transfer.

Adakah Anda Penerima Bantuan? Jika Ya, Sila Like Page Ini Dahulu.

2.Dah buka apps tu masuk password akan keluar macam ni. Just click, tekan lihat semua pastu nanti pilih la nak tambah duit kat anak mana.

3.Click tambah pelaburan tu.

4.Minimum RM100 tau boleh masuk. Maximum berapa pun boleh tak silap kakkin. Kalau nak masuk 3k just tulis terus dekst jumlah tu. Ikut la step kakkin tulis 1 sampai 4 tuu. Senang.

5.Ni bank-bank tersedia banyak lagi bank bawah tu ikut la hampa nak transfer dari bank mana click je.

6.Contoh masuk RM100 kan lepas tu tekan sahkan bawah sekali tu.

8.Pastu masuk la macam biasa hampa dok shopping online tu. Nak shopping shoppe tu teringat nak saving p cepat cepat boleh berjimat kan.

Baca juga: Tarikh Penangguhan Dan Pembukaan Urusniaga Semula ASB 2021

Selesai!

Penafian – Bahan yang portalamalaysia kongsikan diatas merupakan panduan dan ringkasan yang related dengan “Cara ‘Transfer Online’ Duit Ke Akaun ASB, Mudah Je!” sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua hebahan berpandukan sumber official dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!