Cara Langgan Astro NJOI (Bayar Sekali Sahaja)

Cara langgan astro njoi ini amatlah mudah dan menjimatkan anda. NJOI merupakan perkhidmatan TV satelit percuma yang pertama di Malaysia.

Para pelanggan NJOI akan mempunyai akses kepada 49 saluran TV dan radio yang terdiri daripada rancangan pembelajaran, maklumat dan hiburan untuk sekali bayaran sahaja tanpa langganan bulanan dan kontrak.

Baca pengkongsian di bawah untuk penerangan lebih lanjut tentang Astro NJOi ini :

Cara Langganan Astro NJOI

Bagi anda yang ingin melanggan Astro NJOI, anda boleh ikuti langkah di bawah :

0️⃣1️⃣Sila layari ke laman web pendaftaran NJOI di Register NJOI

0️⃣2️⃣Isi maklumat yang diminta untuk pendaftaran seperti nama, nombor telefon, alamat dan emel

0️⃣3️⃣Sila tick pada kotak ruang jika anda bersetuju dengan polisi privasi dan syarat

0️⃣4️⃣Tekan butang “SUBMIT” dan selesai

Anda juga boleh menggunakan perkhidmatan NJOI ini dengan dealer yang berdekatan dengan lokasi tempat tinggal anda dengan merujuk senarai dealer terdekat disini

📍KUALA LUMPUR

📍JOHOR

 

📍KEDAH

📍KELANTAN

📍MELAKA 

📍NEGERI SEMBILAN

📍PENANG

📍PERAK

📍PERLIS

📍SABAH

📍SARAWAK

📍SELANGOR 

📍TERENGGANU

Senarai Channel Percuma Dalam NJOI

📌Dibawah ialah senarai NJOI yang akan diberikan kepada pelanggan jika anda melanggan Astro NJOI ini. Anda hanya perlu membayar sekali sahaja untuk kos peralatan dan pemasangan. Kemudian NJOI rancangan yang anda mahu seperti di bawah :

Semoga perkongsian di atas dapat memberi informasi terbaru untuk anda yang mahukan langganan rancangan yang bayarannya sekali sahaja seumur hidup tetapi boleh mendapat banyak kelebihan seperti Astro NJOI.

Disclaimers – Bahan yang admin kongsikan dihalaman ini hanyalah panduan dan rujukan artikel berkaitan dengan “Cara Langgan Astro NJOI (Bayar Sekali Sahaja)” ini sahaja. kami tidak ada kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala rujukan berasaskan sumber official dan sahih sahaja.

Leave a Comment

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!