“Bila Dia Bercakap Bersih Je Ikhlas Dari Hati”- Ryan Bakery Dipuji Netiizen

Sebut sahaja nama Ryan Bakery, kini di media sosial content creat0r dan pers0naliti media s0sial tersebut tidak asing lagi bagi ramai dengan kejayaannya telah menghiburkan pengguna media sosial dan platform TikTok dengan menggamit memori ramai ketika zaman kanak-kanak dan persekolahan.

Walau bagaimanapun, nampaknya selepas muncul di rancangan popular Meletop, Ryan Bakery mengundang peminat teruja lagi dengan jemputan pihak radio Sinar yang dalam pada masa sama dapat menjawab beberapa persoalan yang sering menjadi tanya buat peminat tentang influencer terkenal ini.

Video lawak Ryan Bakery di Tiktok mencecah 20juta viewers


 

Ryan Bakery from zero to Artis


 

Perkongsian di Tiktok pemilik, Netizen juga dapat membuatkan peminat lagi sekali mengetahui tentang nama ayahnya apabila dia menggunakan panggilan Ryan Bakery di akaun media sosial miliknya. Sebutan tersebut bagaimanapun menjadi tanya tanya peminat sebelum ini kerana mengira dia juga terlibat dalam bidang kedai roti atau kek.

Selain ditanyakan soalan berkenaan oleh penyampai Sinar iaitu Siti Elizad, Angah dan Rahim, dia turut bercerita mengenai kawan-kawan rapatnya.

Pada waktu itu, hantaran video-video tersebut di Aplikasi TikTok juga telah menarik perhatian ramai peminat Ryan Bakery dengan ribuan tanda suka ditinggalkan. Tidak sekadar itu, ruangan komen di perkongsian tersebut juga dihujuni pelbagai reaksi yang turut memuji sikap si Ryan Bakery ini.

Baca juga :  Shuib Sedekah Senyap-Senyap Dekat Kanak-Kanak Jual Kerepek Raih Pujian Netizen

 

“Bila Dia Bercakap Bersih Je Ikhlas Dari Hati”- Ryan Bakery Dipuji Netiizen 1

“Bila Dia Bercakap Bersih Je Ikhlas Dari Hati”- Ryan Bakery Dipuji Netiizen 2

“Bila Dia Bercakap Bersih Je Ikhlas Dari Hati”- Ryan Bakery Dipuji Netiizen 3

“Bila Dia Bercakap Bersih Je Ikhlas Dari Hati”- Ryan Bakery Dipuji Netiizen 4


Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3