Home » Gosip Artis Malaysia » Baby Shima Menangis Di IG Live Dituduh Bercium Di Kelab Malam.

Baby Shima Menangis Di IG Live Dituduh Bercium Di Kelab Malam.

 

Penyanyi dangdut yang pernah popular di Indonesia selepas menyertai D’Academy Asia di Indonesai. Daia yang juga dikenali di Indonesia, Malaysia, Singapore dan Brunei.

Hari ini, Baby Shima akhirnya tampil memberikan penjelasan banyak artikel dan tular foto di media sosial tentang dirinya bersama seorang lelaki di pusat hiburan di ibu kota.

Berdasarkan beberapa keping foto dihantar kepada pihak media, penyanyi itu dilihat seperti sedang mencium lelaki tersebut sambil memegang segelas minuman.

Pada mulanya baby shima memang mengaku bahawa didalam gambar tersebut adalah dirinya dan menjelaskan bahawa dia sering terfikir mengapa dibenci sedangkan tidak pernah mengganggu orang lain , rumah tangga orang , keluarga orang , mintak duit mak ayah orang dan menyatakan bahawa dirinya sudah tidak kuat menghadapi semua yang telah terjadi keatas dirinya.

Setelah mengaku bahawa di gambar itu adalah gambar Shima sendiri, tetapi terdapat salah faham yang timbul mengenai foto yang seakan-akan sedang bercumbu itu tetapi sebenarnya sedang merakan muzik video terbarunya iaitu Lalai.

Shima membuat penjelasan tersebut di laman Instagram miliknya di mana dia kelihatan sedih dan turut menangis teresak-esak ketika bercakap mengenai isu tersebut.

Jelasnya di laman IGnya miliknya tadi bahawa, gambar tersebut telah sengaja disebarkan oleh individu tidak bertanggungjawab dengan tujuan untuk memburukkan nama, menjatuhkan dan memalukan shima.

Dia juga menyangkal bahawa sengaja membuat gimik bagi mempromosikan lagu terbaharunya seperti yang diperkatakan netizen di media sosial.

Baby Shima merasa sedih dan terluka apabila nitezen memberikan komen negatif dan mula bercakap buruk tentangnya tanpa mengetahu perkara yang sebenarnya.

Shima yang juga pernah mengaku mengalami tekanan dan kemurungan akibat sering dicemuh dan dibenci oleh ramai orang tanpa sebab yang kukuh.

Penafian – Semua yang kami kongsikan diatas hanyalah panduan tutorial dan ringkasan yang berkaitan dengan “Baby Shima Menangis Di IG Live Dituduh Bercium Di Kelab Malam.” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, segala hebahan berpandukan sumber official dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes