ATSKY-Tempat Makan Rooftop Paling Syok 2022


ATSKY merupakan tempat makan yang paling sempurna jika anda inginkan suasana luar biasa untuk menikmati makanan anda. Paling sesuai untuk anda yang mencari tempat romantik baharu untuk membawa pasangan anda. Dengan pemandangan yang indah, ATSKY merupakan restoran rooftop yang cukup unik untuk makan malam romantis terbaik untuk anda dan kekasih anda.

Satu-satunya cara untuk sampai ke puncak adalah dengan menaiki lif kaca dan pintu masuk ke restoran ATSKY sangat glamor, seperti memasuki restoran hotel. Yang penting, harga makanan di sini juga sangat berpatutan dan lazat!

Baca juga: FamilyMart |11 menu superb yang wajib anda cuba!

Menu Utama ATSKY

Steak Daging Youyu

YOUYO BEEF DI ATSKY

Menu sempurna untuk semua peminat daging lembu kerana stik ini dimasak dengan sempurna dan ia sangat lembut. Pilih daripada 150g, 200g atau 250g; Youyu Beef Steak ini terdapat di atas katil kentang tumbuk berkrim. Mereka juga menghidangkannya bersama sos cendawan yang sedap. Oleh itu, hidangan ini pastinya mesti dicuba apabila anda berkunjung ke ATSKY.

Lamb Chop

LAMB CHOP DI ATSKY

Bagi anda yang gemar makan kambing, Lamb Chop mereka adalah hidangan yang sesuai untuk anda! Begitu juga dengan stik daging lembu, Lamb Chop yang amat juicy didatangkan dengan kentang tumbuk berkrim dan salad sampingan. Selain itu, anda juga boleh menikmati kambing anda dengan sos lada hitam yang lazat. Yum!

Spaghetti Seafood Aglio Olio

Penggemar pasta bergembira kerana Spaghetti Seafood Aglio Olio mereka pasti akan memuaskan keinginan pasta anda. Hidangan ini didatangkan dengan kerang segar dan udang yang akan dinikmati oleh mana-mana pencinta makanan laut. Sesuai sebagai hidangan utama, hidangan ini juga sesuai untuk kanak-kanak yang gemar makan pasta!

Beef Pepperoni Pizza

BEEF PEPPERONI PIZZA

Piza Beef Pepperoni mereka sesuai untuk dikongsi dan semua orang pasti menyukainya. Penuh dengan keju yang lazat, pizza ini adalah impian setiap pencinta keju menjadi kenyataan. Kerak pizza mereka nipis, rangup, dan kami yakin anda akan kembali untuk potongan demi potongan!


Pencuci Mulut

Fruity Chocolate Waffle

Wafel yang disiram coklat, krim putar dan buah-buahan segar, namakan trio yang lebih baik – kami akan menunggu. Mungkin trio terbaik yang pernah ada, Fruity Chocolate Waffle mereka sangat mewah dengan coklat dan kami tahu anda pasti menyukainya! Pengakhiran yang sempurna untuk hidangan lazat anda, anda mesti memesan pencuci mulut ini apabila anda melawat ATSKY.

Honey Butter Waffle

Kredit: emobananaboy.blogspot

Wafel Belgium dihidangkan dengan madu, mentega, strawberi dan ditaburi serbuk manis ringan. Anda juga boleh menambah aiskrim vanila (RM 3.00) atau extra chocolate (RM 2.00 sahaja)!

MINUMAN

Kredit: emobananaboy.blogspot

    Strawberry Daiguri > Oreo Smoothies > Banana Smoothies > Apple Mojito

PEMANDANGAN INDAH DI ROOFTOP

Kredit: FB ATSKY

LOKASI ATSKY

  • CAW. DAMANSARA : A-3A-08 & Roof Garden, Dataran Cascade 5/1, 47810 Petaling Jaya, Selangor (location)
  • CAW. KL : H-1-11, HIVE, TREC, No. 438 Jalan Tun Razak, 50400 Kuala Lumpur (location)

Waktu Operasi

Setiap Hari (5.00 petang-1.00 pagi)

Penafian – Bahan yang kami share dihalaman ini sekadar panduan dan ringkasan artikel berkaitan dengan “ATSKY-Tempat Makan Rooftop Paling Syok 2022” ini sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala hebahan berasaskan sumber rasmi dan betul-betul sahih sahaja.