Anzalna Nasir Berhasrat Bantu Rider Viral Gendong Anak


Aktress jelita , Anzalna Nasir yang cukupterkenal dengan keletah manjanya dan sudah mempunyai 2 orang anak itu sememangnya mudah merasa kasihan dan lebmbut hati dalam membantu individu yang bernasib baik.

Malah dikatakan sering berkongsi rezeki dengan golongan yang memerlukan dan pernah terlibat dalam kerja kebajikan bersama rakan artis yang lain.

Dalam satu perkongsian terbaru daripada Ig milik Anzalna , dia telah meluahkan hasratnya untuk membantu seorang penghantar makanan yang mencari rezeki sambil menggendong anaknya.

Individu berkenaan tular apabila dikatakan membuat penghantaran makanana sambil membawa anaknya kemana -kemana semasa bekerja dan ramai yang menyuarakan rasa kasihan kepada ayah dan anak berkenaan.

 

 

Anzalna menulis bahawa dia berhasrat untuk memberikan sumbangan dari segi pakaian dan keperluan bayi sekiranya anak individu tersebut adalah lelaki kerana Anzalna juga adalah seorang bayi lelaki.

Yang mana Anzalna turut mengajak dan mempelawa penghantar makanan tersebut datang ke rumahnya kerana banyak barangan bayi mahu diberikan secara percuma kepadanya.

Anzalna tutur meluahkan rasa syukur dan berterima kasih pendakwah terkenal, Ebit Lew kerana begitu cepat memberikan bantuan kepada penghantar makanan berkenaan selepas kisahnya tular di media sosial.

Melalui perkongsian Ebit Lew di Facebook pula , terlihat Ebit telah memberikan hadiah sebuah motosikal baru kepada bapa kepada tiga cahaya mata itu dan bakal membantu individu tersebut untuk membayar pengasuh buat anak-anaknya.

 

Ustaz Ebit Lew juga terkenal dengan sikap dermawannya yang mana beliau sudah banyak membantu golongan susah dengan bantuan berupa wang ringgit dan juga hadiah yang memudahkan urusan mereka pada masa akan datang.


Semoga sikap ingin berkongsi dan tolong – menolong ini menjadi contoh yang baik kepada semua rakyat Malaysia dan seluruh dunia ,

Penafian – Bahan artikel kami kongsikan diatas sekadar panduan dan ringkasan yang related dengan “Anzalna Nasir Berhasrat Bantu Rider Viral Gendong Anak” ini sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua hebahan berasaskan sumber official dan sahih sahaja.Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Portal Malaysia