Aliff Syukri Bakal Menutup Akaun Media Sosial Untuk Munasabah Diri


Satu video telah dimuat naik oleh Aliff Syukri dalam keadaan nangis teresak-esak diakaun Instagram miliknya.

Aliff Syukri Bakal Menutup Akaun Media Sosial Untuk Munasabah Diri 2

Dalam video tersebut Aliff Syukri telah memohon maaf kepada keluarganya atas kekhilafannya. Di mana sebelum ini videonya bersama Baby Shima bergelek telah mendapat kecaman netizen.

Pengusaha kosmetik ini memohon maaf kepada ibu, Rozita Ibrahim, isteri, Datin Seri Nur Shahida Mohd Rashid dan anak-anaknya atas kesalahnya selama ini.

Aliff Syukri Bakal Menutup Akaun Media Sosial Untuk Munasabah Diri 3

“Mohon keampunan dan kemaafan. Kepada semua yang mengenali saya, dari hujung rambut sampai ke hujung kaki saya mohon maaf.

“Saya juga nak minta maaf dari hujung rambut sampai hujung kaki terutamanya kepada emak saya, isteri dan anak-anak saya.

“Saya insan yang lemah… Saya akan mengundurkan diri daripada semua laman sosial dan terima kasih semua yang sentiasa menyokong saya dari dulu sampai sekarang,”

“Kalau jumpa di luar tegur-tegurlah saya. Saya minta maaf sangat. “Terima kasih atas sokongan anda selama ini dan doakan perniagaan dan anak-anak saya,”

Dalam video tersebut, Aliff Syukri kelihatan menangis teresak-esak sambil menyatakan niatnya untuk menutup semua akaun laman sosialnya.

 


Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3