“Aku Perati je Apasal tangan lelaki tu ke belakang sentuh perempuan tu.”- Kejadian Berebut Guni Bundle Yang Baru Dibuka


Semestinya bundle ada peminat mereka yang tersendiri. Ada yang sanggup membeli baju bundle dengan harga beribu-ribu disebabkan ianya rare dan sukar untuk diperolehi.

Ada juga yang sanggup untuk berebut pakaian yang baru dibuka guninya. Ianya adalah kejadian yang normal bagi peminat-peminat bundle di Malaysia.

Ini juga kerana semua akan berebut untuk mendapatkan item rare yang baru dibuka guni oleh seller .

Namun, tular pula satu video viral yang memaparkan tindakan beberapa peminat bundle yang tidak keruan sejuru sahaja guni dibuka.

Yang menjadi perhatian, rupanya wanita juga turut menjadi peminat bundle dan ikut sama berebut pakaian yang baru dibuka di dalam guni.

Lihat video berkenaan di bawah ini.

Baca juga : 5 Tarikan Menarik Di Singapura | Popular & Latest 2022 !

Kenalin, Kucing Lucu Bernama Si Idoy

 

Malah komen netizen berkenaan video ini. Antaranya adalah mereka risau dengan akak yang ikut sama berebut pakaian.

Berikut adalah komen dari netizen.

“Hahahahaha … Abang yang lompat dari gundi tu fikir, dia akan lompat dan terlepas dengan gayanya sambil melihat mereka rakus macam Zombi jumpa otak. Rupanya dia silap dia dengan gundi takde beza. Dua2 tersepit macam otak kena serbu dengan Zombi… Kesian…”


Komen lain pula,

“tak semua orang senang boleh beli yg baru dekat kedai, mungkin yg berebut tu tengah ada masalah duit, kalau tak takdelah sampai rebut2 macam orang bertamadun macamtu tapi keadaan sekarang yang memaksa diorang buat macamtu.. kita yg masih mampu beli baju baru boleh pilih size ni doakan lah yg terbaik untuk mereka.”

Ada juga memberikan respon berikut:

“Aku perati jari laki tu je. Kalau nak berebut baju apasal tangan sebelah halang belakang pegang pompuan tu. Pikir positif, tu bini dia. Dia cuba tarik bini dia masuk dalam ikut berebut sekali.”

Penafian – Bahan yang admin kongsikan dihalaman ini hanyalah panduan dan rujukan yang related dengan ““Aku Perati je Apasal tangan lelaki tu ke belakang sentuh perempuan tu.”- Kejadian Berebut Guni Bundle Yang Baru Dibuka” sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua rujukan berasaskan sumber rasmi dan betul-betul sahih sahaja.