Abang Viva, tunang selamat diijabkabulkan


Saya sangat merindui awak. sebab saya suka cara awak dan saya pun nak jumpa awak ๐Ÿ˜ญ๐Ÿ˜ญ bukan sebab cinta kan? tetapi kerana penghormatan saya kepada adik MELAKA โ€“ Abang Viva atau nama sebenarnya Azwan Omar, 30, selamat dinikahkan dengan tunangnya, Evanoza Zakaria di Pejabat Agama Islam Daerah (PAID) di Ayer Keroh di sini, Jumaat lalu.

Berita gembira itu dikongsikan oleh Azwan kepada orang ramai menerusi penstriman langsung pada malam Khamis tetapi disimpan sebagai suasana peribadi.

Mohon juga :ย Bantuan 1 Malaysia Sehingga RM900 Yang Akan Dikreditkan Tidak Lama Lagi ~ Mohon Sekarang!

Semak juga :ย BKM Fasa 4 : Semak Jumlah & Tarikh Bayaran Setiap Kategori | Semak Sini Sekarang !

Baca juga :ย Sewa bulanan RM160 โ€“ RM250: Ini senarai projek & cara memohon Rumah PPR yang sedang dibuka

Azwan berkata, dia tidak berniat untuk menyembunyikan perkara baik itu, namun memandangkan dia dan isteri mempunyai niat yang sama untuk beramal, dia mengambil keputusan untuk mendedahkan perkara itu bagi mengelak fitnah.

Katanya, pada awalnya dia bercadang untuk mendirikan rumah tangga bersama tunangnya yang dikenali ketika mereka melakukan kerja sukarela bersama pada Disember depan, namun faktor ramalan cuaca menjangkakan bencana Monsun Timur Laut akan berlaku di beberapa negeri.

โ€œJadi untuk bulan hadapan dan seterusnya, lebih baik kami suami isteri berbincang dan bersedia untuk menggerakkan sukarelawan di bawah Gerakan Kebajikan Saudara V-V.


Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3