5 Snek Thailand Di Pasaraya Malaysia | Halal .Tasty. Authentic


Kami percaya terdapat beberapa Snek Thailand di pasaraya Malaysia merupakan kegemaran kita semua rakyat Malaysia. Iya, tidak dapat dinafikan, apabila membayangkan Thailand, pantai berpasir dan pulau-pulau yang indah sering terlintas di fikiran.

Tetapi jika anda seorang penggemar makanan ringan, kemungkinan besar snek lazat merekalah mungkin yang paling anda rindui! Nasib baik bagi kita rakyat Malaysia, anda boleh mendapatkan banyak snek Thailand di pasaraya Malaysia yang berdekatan.

Baca juga: D Coffee Truck, JB | Nikmati Kopi Awesome Serendah RM6 !

5 Snek Thailand Di Pasaraya Malaysia


Taokaenoi seaweed

Taokaenoi seaweed @ Snek Thailand Di Pasaraya Malaysia

Memberikan rangup yang sangat memuaskan dengan setiap gigitan, snek sihat ini boleh dimakan begitu sahaja ataupun ditambah kepada nasi jika anda mengidam sesuatu yang lebih mengenyangkan.

Mana-mana yang anda pilih, anda boleh dijamin bahawa ini adalah satu snek lazat yang anda tidak akan pernah kenyang dan anda akan sentiasa inginkannya!

Mee Segera MAMA

5 Snek Thailand Di Pasaraya Malaysia | Halal .Tasty. Authentic 1

Yang ini untuk semua peminat mee segera! Nikmati beberapa mi segera MAMA yang lazat setiap kali keinginan tengah malam anda muncul dan tingkatkan ia dengan bahan tambahan seperti sosej, stik, sayur-sayuran dan telur.

Koh Kae peanuts

5 Snek Thailand Di Pasaraya Malaysia | Halal .Tasty. Authentic 2

Jika anda pernah melawat Thailand sebelum ini, pasti anda pernah menjumpai kacang Koh Kae. Kacang tanah yang tidak menyusahkan (tiada kulit kacang, jadi anda boleh memakannya pada masa lapang) ini akan membuatkan anda ketagih dan sangat sedap untuk di makan di mana-mana sahaja!

Thai milk tea sachets

5 Snek Thailand Di Pasaraya Malaysia | Halal .Tasty. Authentic 3

Perlukan sesuatu untuk minum petang?  Tidak perlu mencari lagi, Teh Susu Thai Nestea  ini sangat sesuai untuk dibancuh dan membuat minuman dengan segera.

Selalunya dihidangkan di jalanan dan pasar di Thailand, minuman manis dan berkrim yang lazat ini adalah pilihan yang tepat untuk menghilangkan dahaga anda pada hari yang panas.

Lay’s potato chips

5 Snek Thailand Di Pasaraya Malaysia | Halal .Tasty. Authentic 4

Sesiapa yang peminat keropok kentang harus memenuhkan pantri mereka dengan kerepek kentang Lay, terutamanya yang berperisa Thai.

Luaskan lagi citarasa anda dengan menikmati snek Thailand di pasaraya Malaysia yang menawarkan pelbagai perisa seperti Telur Masin, Sotong Cili Panas dan banyak lagi sambil anda menonton rancangan kegemaran anda di rumah

 


Hi, Boleh Bantu Share ? Thank You <3