Home » Gosip Artis Malaysia » Miss Little Khan Berkongsi Gambar Sexy Dan Menjadi Bualan Nitezen.

Miss Little Khan Berkongsi Gambar Sexy Dan Menjadi Bualan Nitezen.

Miss Little Khana atau juga dikenali sebagai Ameera Khan  lahir pada 8 Dis 2000 adalah seorang  Instafamous dengan jumlah pengikut Instagram yang mencecah sejuta , dia yang juga adik kepada pelakon dan pengacara popular iaitu Neelofa sering menjadi perhatian media kerana penampilan,  cara bersolek dan fesyen yang digayakan.

Ameera Khan juga merupakan seorang usahawan kosmetik dengan produk keluarannya iaitu LMK Cosmetics sejak 8 Mei 2018, meskipun secara peribadi mengakui tidak gemar bersolek. Dia yang popular kerana bercakap loghat dan kurang fasih berbicara bahasa melayu sangat comel dan banyak muncul di youtube miliknya dan kakak-kakaknya sebelom namanya menjulang naik dan dikenali.

Dia yang sebelumnya tampil dengan imej berhijab dan sopan malah menjadi bualan ramai kerana kecantikkan  yang dia miliki namun setelah itu dia membuat keputusan untuk tidak berhijab dan selalu berpakai ketat dan seksi.

Dia yang kini sering menghiasi banyak jenama antarabangsa semakin suka berkongsi gambar yang menampakkan bentuk tubuh badannya dan juga sering memamerkan barangan mewah yang dia miliki .

Baru- baru ini dalam beberapa post terbarunya di Ig , Ameera dilihat memperagakan beg mewah Fendi dengan busana warna nude dan solekan yang menggoda malah nampak lebih matang dari usianya. Ameera yang memang pandai bergaya nampak sangat cantik dengan gabungan busana dan beg mewah tersebut.

Namun terdapat banyak komen dari netizen yang memberi komen negatif dan  dan memohon agar kakaknya Neelofa dan juga abang Iparnya Pu Amin menegur supaya Ameera berpakaian lebih sopan. Tetapi banyak juga komen yang memuji kecantikannya.

 

Malah dalam posting terbaru di Ig mkiliknya, Ameera nampaknya memperagakan beg jenama mewah yang lain dan juga  aksesori mewah serta menjadi model untuk tudung dan kasut terbaru dari kakaknya Neelofa.

Kontroversi demi kontroversi yang melanda keluarga ini yang mana mereka juga digelar keluarga Kim Kardishan Malaysia. Apa pun didoakan Ameera menjadi makcik yang baik nanti..Tahniah kerana Neelofa nampaknya sedang sarat mengandung anak pertamanya.

Disclaimers – Bahan yang kami share dihalaman ini hanyalah tutorial dan rujukan ringkasan artikel berkaitan dengan “Miss Little Khan Berkongsi Gambar Sexy Dan Menjadi Bualan Nitezen.” sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, segala hebahan berasaskan sumber rasmi dan sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes