Home » Uncategorized

Seorang pengamal perubatan bergelar doktro di India mendakwa bahawa najis dan air kencing lembu mempunyai manfaat dalam perubatan.

 

Tular sebuah video yang memaparkan doktor tersebut yang dikenali sebagai Dr Manoj Mittal dilihat bersahaja mengunyah najis lembu.

 

Ujarnya, najis lembu mempunyai manfaat dalam menghindarkan pelbagai penyakit serius malah menggalakkan kaum wanita agar mengamalkan pengambilan najis haiwan tersebut bagi memudahkan proses bersalin.

Manakala menerusi carian di Twitter, lelaki itu difahamkan mempunyai kelulusan dalam bidang kedoktoran dan juga seorang pakar kanak-kanak.

Berikutan tersebarnya video tersebut, timbul pula perdebatan dalam kalangan netizen dan ada juga yang tampil mempersoalkan kelulusan lelaki itu sebagai seorang doktor.

Penafian – Semua yang kami kongsikan diatas hanyalah panduan tutorial dan rujukan ringkasan yang berkaitan dengan “” ini sahaja. portalamalaysia tidak ada sebarang kaitan dengan agensi kerajaan atau mana-mana company yang berkaitan dengannya, semua rujukan berasaskan sumber rasmi dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes