Home » Gosip Artis Malaysia » Azharina Pernah Ditawarkan RM 500,000 Untuk Tidur Bersama.

Azharina Pernah Ditawarkan RM 500,000 Untuk Tidur Bersama.

Azharina Azhar yang lahir 11 Mac 1985 atau lebih dikenali sebagai Azharina merupakan seorang penyanyi wanita Malaysia yang berasal dari Sabah memulakan kerjayanya di industri muzik Malaysia sejak 2001.

Azharina menjadi Juara Bintang RTM 2001 pada umur 16 tahun pada 3 November 2001. Beliau berentap bersama enam peserta wanita dan dua lelaki termasuk dua nama besar tanahair iaitu Siti Sarah dan Misha Omar . Pada malam itu Azharina menyanyikan lagu Kau Lilin Cintaku serta Sinaran dan Azharina berjaya membawa pulang wang tunai RM4000, sijil dan piala iringan. Peserta lain ialah Amir Mahiyiddin, 18, Mohd. Almi Mohd. Ali, 21, Rosmayati Yaacob, 21, Farawahida Razali, 16 dan Norhasmidar Ahmad.

Lagu Elegi Sepi nyanyian Azharina juga dinobatkan Lagu Pop Pilihan rakyat Malaysia di Anugerah Era 2005 (AE2005) menewaskan artis ternama seperti Datuk Siti Nurhaliza, Misha Omar, Dayang Nurfaizah dan Liza Hanim pada 17 September 2005. Selain lagu Elegi Sepi, ada juga beberapa hits single beliau antaranya RawanRasaTsunami Kasih dan banyak lagi.

Azharina yang baru- baru ini ada berkongsi pengalaman ketika di awal pembabitannya sebagai penyanyi mendedahlan bahwa pernah ditawarkan sejumlah RM 500 ribu untuk melakukan aktiviti tidak senonoh.

Azharina menjelaskan bahawa ramai yang cuba mengambil kesempatan namun dai mampu megleak dari melakukan perkara yang tidak bermoral itu kerana menjaga kehormatan diri.

Dia juga berkata , dunia artis memang bergitu kerana tidak boleh berkasar dan kurang ajar meskipun perkara itu melibatkan maruah diri dan keluarga.“Saya sebenarnya agak tersekat disebabkan karier yang digalas,katanya.

Pernah terjada apabila seseorang VVIP mengajak keluar untuk minum kopi sahaja pada mulanya sehingga berani menawarkan RM500,000 semata-mata mahu tidur dengan Azharina. “Tapi itulah hakikatnya, semua ini asam garam jadi artis,” katanya.

Azharina menjelaskan bahawa dia masih pandai menjaga diri dan tidak mudah untuk terpengaruh dengan situasi seperti itu. Sebagai wanita haruslah pandai menjaga kehormatan diri dan keluarga walaupun ianyya melibatkan kerjaya dan untuk mencapai apa yang diinginkan. “Jangan biarkan orang ambil kesempatan dengan kita”.kata Azharina.

Jelas Azharina lagi, perkara seperti ini bukan hanya di dalam drama atau filem tetapi percaya perkara seperti ini terjadi di alam realiti yang mana Azharina berkongsi pernah mendengar desas desus bahawa ada penyanyi yang tidur dengan komposer hanya untuk menjadi artis serta menghasilkan album.

Azharina yang baru membuat Konsert Amal Azharina And Friend yang berkonsi pentas dengan Ayu Damit , Lan Solo , Syura , Dia Fadila , Bob AF, FAnji Ruji, Kazae (ONC), Yunk G dan Nadeem.

Penafian – Bahan yang admin share diatas merupakan panduan tutorial dan ringkasan artikel berkaitan dengan “Azharina Pernah Ditawarkan RM 500,000 Untuk Tidur Bersama.” sahaja. kami tidak ada sebarang kaitan dengan government agency atau mana-mana syarikat yang berkaitan dengannya, semua hebahan berasaskan sumber rasmi dan betul-betul sahih sahaja.

Sila Share Artikel Ini Dahulu Sebelum Teruskan Pembacaan!

Would you like to receive notifications on latest updates? No Yes